TEKNİK BİLGİLER
AKÜ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER
30 Kasım -1

 

Özel Şartlara karşı dayanıklılık: Bilinenin aksine yüksek ısı aküye aşırı soğuktan daha fazla zarar verir. Sıra dışı hava şartlarına karşı en iyi koruma akünüzü tam şarjlı şekilde muhafaza etmektir. Ayrıca terminalleri oksitlenmeye ve gevşemeye karşı periyodik olarak kontrol etmek, ve soğuk havalarda, özellikle geceleri arabanızı kapalı bir garajda saklamak, akünüzden uzun süreyle maksimum performans almanızı sağlar.

Akülerde en çok vibrasyonun yol açtığı arızalar ile karşılaşılmaktadır. Akünün sarsıntıya izin vermeyecek şekilde monte edilmiş olmasına ve bağlantılarının sıkılığına özellikle dikkat ediniz. Ülkemizde görülen aşırı sıcaklar, aşırı soğuklar ve yollarımızın durumuna karşı Mutlu?nun geliştirdiği plak dizaynı ve özel katkılı alaşım çok daha iyi performans sağlamaktadır.

Kullanılmış akülerin; kulaktan dolma bilgilerle; tekrar kullanım amacı ile ısıtılması veya başka çeşitli yöntemlerle canlandırılmaya, kuvvetlendirilmeye çalışılması; sızıntıya, patlamaya veya yanmaya sebep olup hem aracınıza hem de daha önemlisi size zarar verebileceğinden kesinlikle tavsiye edilmez.

Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
SIK SORULANLAR
Sıkça Sorulan Sorular Akü Nedir? Nasıl çalışır? Elektrik enerjisini kimyasal enerji olarak
AKÜ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER
  Özel Şartlara karşı dayanıklılık: Bilinenin aksine yüksek ısı aküye aşırı soğuk
UYARILAR
Aküler, kutup başları, terminaller ve ilgili parçalar kurşun, kurşun bileşimleri ve diğer ba
Adres
: Değirmendere Büyük Sanayi Sitesi 305. Sokak No:49 Ortahisar/TRABZON
Telefon
: +90 850 550 0 258
GSM
: +90 532 653 01 64